Pentru inceput, ai nevoie de cateva programe necesare instalarii: Daemon Tools (eu pe acesta-l folosesc), Winrar si bineinteles arhiva jocului (de ex.: ,,FIFA07.ISO" - 2.78 GB). Daca nu le ai instalate in calculator, instaleaza-le, daca le ai, foarte bine - esti gata de instalare.
1:Monteaza arhiva jocului cu Daemon Tools (click-stanga pe Daemon Tools din toolbar-ul aflat in dreapta,jos langa ceas si apoi selectezi a doua optiune; dupa aceea cauti arhiva si dai open);
2:Dublu-click pe ,,FIFA07" (din My Computer) si ruleaza setup-ul;
-alegi limba engleza, Next;
-apesi Ok;
-click pe Install;
-serialul il gasesti in postarile mele anterioare (cauta in blog);
-scrie serialul si dai Next;
-lasi bifata prima optiune si dai din nou Next;
-alegi REGISTER LATER (dureaza mult sa te inregistrezi);
-acum trebuie sa astepti sa se instaleze jocul (pana cand ajunge la 100%);
-bifezi Quit si dai Finish;
3:Acum intra in My Computer, FIFA07, Crack si copiezi fisierul ,,fifa07" in C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA 07 dupa care copiezi acelasi fisier pe Desktop:
-ASTA E TOT-
P.S.: Monteaza arhiva ,,.iso" de fiecare data cand vrei sa deschizi fifa07 (ca sa te joci , normal ))
1:Monteaza arhiva jocului cu Daemon Tools (click-stanga pe Daemon Tools din toolbar-ul aflat in dreapta,jos langa ceas si apoi selectezi a doua optiune; dupa aceea cauti arhiva si dai open);
2:Dublu-click pe ,,FIFA07" (din My Computer) si ruleaza setup-ul;
-alegi limba engleza, Next;
-apesi Ok;
-click pe Install;
-serialul il gasesti in postarile mele anterioare (cauta in blog);
-scrie serialul si dai Next;
-lasi bifata prima optiune si dai din nou Next;
-alegi REGISTER LATER (dureaza mult sa te inregistrezi);
-acum trebuie sa astepti sa se instaleze jocul (pana cand ajunge la 100%);
-bifezi Quit si dai Finish;
3:Acum intra in My Computer, FIFA07, Crack si copiezi fisierul ,,fifa07" in C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA 07 dupa care copiezi acelasi fisier pe Desktop:
-ASTA E TOT-
P.S.: Monteaza arhiva ,,.iso" de fiecare data cand vrei sa deschizi fifa07 (ca sa te joci , normal ))